Meubelstof kleuren

Omdat het voor ons helaas onmogelijk is om alle bankstellen in alle mogelijke kleuren te tonen, kunt u in het kleuren navigatie menu bekijken welke kleuren wij allemaal kunnen leveren. Om verwarring of afwijking van de kleuren op het beeldscherm van de kleuren in het echt te voorkomen, sturen wij u graag een aantal stofstalen toe..

Gratis stofstalen

Deze stofstalen ontvang u geheel gratis van ons! Wanneer u een aantal mooie kleuren heeft uitgezocht kunt u contact met ons opnemen voor uw gratis stofstaaltjes. U kunt hiervoor het formulier hieronder gebruiken. De stofstaaltjes worden dan per post naar u toegestuurd.

NB: Gelieve niet alle stoffen te selecteren, het is voor ons niet mogelijk deze allemaal te versturen. Voor ons is het maximum ongeveer vijf stalen op te sturen, waarbij u zelf de kleuren/tinten kunt uitzoeken.

Heeft u een vraag?

Als u een vraag heeft of u wilt komen proefzitten op een van onze fauteuils, hoekbanken of stoelen, laat dan uw gegevens achter in het webformulier. Wij nemen dan contact met u op!

* Verplichte velden

Openingstijden:

We zijn geopend op donderdag van 10:00 tot 17:00 uur, vrijdag van 10:00 tot 20:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. De andere dagen zijn we vrijblijvend op afspraak geopend. Een afspraak maakt u via 0318-768261.