• Scherpe prijzen
  • Showroom in Veenendaal
  • Veilig betalen (aanbetaling en gespreid betalen mogelijk)
  • Bezorgen in Nederland en België

Ovale tafel

Bij Moderne Meubels vind u een mooie selectie met ovale tafels, wat dacht u bijvoorbeeld van eetkamertafels, tuintafels of salontafels? Elke ovale tafel is gemakkelijk en snel te verkrijgen bij Moderne Meubels. De tafelbladen zijn in z’n geheel gemaakt van massief hout en kunnen voorzien worden van diverse RVS onderstellen. De bladen van ovale tafels zijn gemaakt van kersenhout, notenhout, eikenhout of zwaar graniet. Daarnaast is er tal van maatwerk mogelijk, u kunt aangeven van wat voor materiaal u het ovale tafelblad wilt hebben én u kunt zelfs bepalen welk onderstel eronder bevestigd moet worden. Alle ovale tafels zijn te verkrijgen in diverse (door u samengestelde) uitvoeringen en zijn van topkwaliteit. Wilt u zelf een tafel samenstellen, laat ons uw wensen weten en wij pakken dit graag voor u op.

Ovale tafel RVS onderstelOvale tafel eetkamerOvale tafel notenhout

Openingstijden:

We zijn geopend op vrijdag van 15:00 tot 21:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. De andere dagen zijn we vrijblijvend op afspraak geopend. Een afspraak maakt u via 0318-768261. Verder kunt u bij ModerneMeubels gratis parkeren

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Eettafel Bari

Eettafel Bari

Normale prijs: € 1.999,00

Special Price € 1.385,00

Slechts € 1.295,00
Eettafel Munchen

Eettafel Munchen

Normale prijs: € 1.999,00

Special Price € 1.495,00

Slechts € 1.405,00
Eetkamertafel Capri

Eetkamertafel Capri

Normale prijs: € 1.295,00

Special Price € 995,00

Eetkamertafel Berlijn industrieel notenhout

Eetkamertafel Berlijn

Normale prijs: € 1.795,00

Special Price € 1.049,00

Eettafel Pisa

Eettafel Pisa

Normale prijs: € 1.550,00

Special Price € 945,00

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Een mooie ovale tafel op maat

Op deze pagina kunt u een mooi overzicht vinden en een impressie krijgen van de ovale tafels van Moderne Meubels. Vrijwel elke ovale tafel van Moderne Meubels is uniek, maar het is ook mogelijk om de meest ideale tafel zelf samen te stellen. Kortom: Een ovale tafel die aan al uw wensen voldoet en perfect aansluit op de rest van uw interieur. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen uit verschillende onderstellen, u kunt kiezen of u er mooie houten poten onder wilt hebben of een strak roestvrij stalen onderstel. De tafelbladen kunnen aangepast worden naar uw specifieke afmetingen én vanzelfsprekend kunt u ook kiezen van welk materiaal het ovale tafelblad moet zijn.

Meer weten over ovale tafels?

Stel dan uw vragen gerust aan een van onze meubelspecialisten, zij kunnen u alles vertellen over de materiaalsoorten en onderstellen van de ovale tafels. Neem gerust even contact met ons op via de mail én anders kunt u bellen naar 0318 - 76 82 61. We zullen al uw vragen over de ovale tafel netjes beantwoorden. Het is ook mogelijk om een aantal varianten van de ovale tafels in het echt te aanschouwen, kom daarom gerust een keertje langs bij onze mooie meubelzaak in Veenendaal. Het is wel van belang dat u doordeweeks even een afspraak van tevoren maakt, op vrijdagavond of op zaterdag kunt u gewoon langskomen om de ovale tafels in het echt te aanschouwen.