• Scherpe prijzen
  • Showroom in Veenendaal
  • Veilig betalen (aanbetaling mogelijk)
  • Bezorgen in Nederland en België

Vierkante eetkamertafels

Bent u op zoek naar een nieuwe vierkante eetkamertafel? Dan bent u bij Moderne meubels aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan aan eetkamertafels, maar wij leveren ook maatwerk. Wanneer u niet vindt wat u zoekt neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag verder en hebben niet altijd de hele voorraad op onze website staan.

Vierkante eetkamertafel op maat

Ook bieden wij de mogelijkheid uw wensen in kaart te brengen en maken voor u vrijblijvend een offerte voor een op maat gemaakte vierkante eetkamertafel. Doordat wensen en smaken verschillen kunt u dan duidelijk aangeven wat u wel en niet wilt. Zo kunnen wij u een passende vierkante eetkamertafel aanbieden.

Alles behoort tot de mogelijkheden, u kunt dan aangeven of u bijvoorbeeld een RVS onderstel wilt of een tafel van een specifiek soort hout. Ook het kiezen van een kleur behoord tot de mogelijkheden.

Contact vierkante eetkamertafel

Aan de rechterzijde vind u een contact formulier, wanneer u deze invult nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook kunt u ons uiteraard bellen op: 0318 - 768 261 of direct mailen op: info@modernemeubels.com. Wij helpen u graag verder!

Openingstijden:

We zijn geopend op vrijdagavond van 18:00 tot 21:00 en op zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur. De andere dagen zijn we vrijblijvend op afspraak geopend. Een afspraak maakt u via 0318-768261. Verder kunt u bij ModerneMeubels gratis parkeren

Van hoog naar laag sorteren
per pagina
Moderne eetkamertafel Mat van Infiniti Italie

Moderne eetkamertafel Mat van Infiniti Italie

Normale prijs: € 1.495,00

Special Price € 1.295,00

Moderne eetkamertafel Mat met hout van Infiniti Italie

Moderne eetkamertafel Mat met hout van Infiniti Italie

Normale prijs: € 1.999,00

Special Price € 1.749,00

Van hoog naar laag sorteren
per pagina